Мъже и жени … Ние се привличаме  един   друг,

...
Мъже и жени … Ние се привличаме  един   друг,
Коментари Харесай

10-те вида жени, които се харесват на мъжете!

 25488788_2044079232488832_724669077_n Мъже и дами … Ние се привличаме  един   различен, само че в това време сме толкоз разнообразни. Мъжете и дамите се пробват да се схванат един различен, само че сред тях винаги   остават мистерии. Вероятно по този начин го е замислил Творецът!

Винаги сме се измъчвали от въпроса „ Каква жена е идеална за мъжете? “ Важно е да се означи, че всеки човек е специфичен, всеки има разнообразни усети и желания. Ето за какво всеки мъж има своя визия за идеалната жена. Въпреки че мъжете и дамите поддържат връзка и показват своите страсти по разнообразни способи, има нещо общо за всички. Всеки желае да обича и да бъде обичан!

Днес ние подготвихме лист с типовете дами, които  най-вече се харесват на мъжете!

1. Момиче-дете

Мъжете считат, че тези дами са радостни и игриви! Страхотно е да се влюбваш като дете!

 жена

Мъжете харесват тези девойки, тъй като желаят да се поглезят с тях в  леглото!

7. Уверени дами

Уверената жена е фантазията на всички мъже. Мъжете обичат тези дами, тъй като са уверени в себе си, в своите качества,  обичат себе си и знаят какво желаят.

8. Майки

Понякога мъжете се нуждаят от втора майка в живота си. Защото те са привикнали някой да се грижи за тях и да ги обича. „ Големите момчета “  се нуждаят от лична майка!

9. Звезди

Всеки мъж обича звездните девойки. Мъжете обаче единствено гледат тези дами и се опасяват да се приближат до тях.

10. Нетрадиционна жена

Мъжете намират тези дами за привлекателни. Те харесват тяхната „ чудноватост “ в положителния смисъл на думата. Мъжете считат, че нетрадиционните дами са полови и радостни!

https://betterme.tips/9503-10-types-women-men-most.html#9503

Топ -6 на най-неотразимите дами съгласно техния зодиакален знак

 

Всеки знак на Зодиака е неповторим. Всеки има качества, които го вършат обаятелен за другите. Не единствено външността, само че и вътрешните качества могат да привлекат други хора. Има обаче знаци,…

Цялата публикация

3-те идеални дами за брак съгласно техния зодиакален знак

 

Зодиакалните знаци  описват доста неща за личността на индивида. Ако сте мъж, който  възнамерява да направи предложение за брак, тази публикация ще ви помогне да разберете до каква степен правилен  е  вашият…

Цялата публикация

Фаталните дами на Зодиака, които е невероятно да бъдат забравени

 

Фаталните дами в живота на един мъж са тези, които оставят вечно диря в сърцето и паметта му. Кои са те съгласно Зодиака? Да обикнете за цялостен живот е, разбира…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР